Хубава е работата, ама циганска - казали са си го хората отдавна и са съвсем прави. Още повече, че ежедневно имаме доказателства за това, кое от кое по-нелепи и скудоумни. Като в случая със сина на Софи Маринова, който удари дъното за енти път.

Лоренцо, дето работа не знае в живота си и винаги е лежал на издръжка на известната си майка, взе да се прави на голям гъзар в мрежата. Синковецът пусна клипче, в което развява в ръцете си цели 20 000 лева в кеш и го играе Дон Баро...

Разбира се, това би впечатлило само откровените дебили и пълни селяндури (по манталитет, не по местоживеене), към които, както виждаме, спада и самият Лоренцо.

Синчето на Софка не спира да гази закона с бесните скорости, които развива по пътищата, да пръска пачки с гаджето си Катерина Капейн и да няма и ден трудов стаж. Спи ли Софи Маринова, хърка ли, че не вижда в какъв паразит се е превърнал нейният Лоренцо, питат потребители.

"Много е лесно да пръскаш парите, които Софито ти е дала. Ако и тя обаче продължава да го лигави, от това нещо мъж няма да стане. И не само, че ще се превърне в пълен мизерник, но като нищо ще опре и до затвора", възмущават се в нета.

Източник: Crimesbg.com