Гери-Никол Георгиева е само на 24 г., а вече се държи като жена, която е вряла и кипяла сред мъжките ласки. В България тя е известна с разюзденото си поведение, но вече и зад граница знаят за какво става въпрос.

R&B дивата е имала най-скандалното си участие в Германия. В нощен клуб в Хамбург тя се е проявила като евтина жена, склонна да дава тялото си под наем.

Докато била на сцената, певицата решила да направи нещата по-пикантни и подала „яката дупара” на компания от няколко младежи. Те започнали като невидели да я опипват, което е присъщо повече на стриптийзьорка, отколкото на певица.

След това Гери-Никол наляла алкохол в устата на един от младежите до подиума и после продължила да пие от същата бутилка. Нещо, което най-евтините жени правят.

В продължение на часове Гери-Никол се вихрила на сцената, а поведението й било като на жените от пилона. Тъй като била на чужда земя, тя си позволила да се държи дори още по-разкрепостено от това, което прави в България. Така тотално заприличала на жрица на любовта и омагьосала мъжете не с гласа си, а с пищната си задница.

С подобно поведение певицата скоро няма да си намери мъж за истински сериозна връзка, а всеки ще я използва само за задоволяване на нагона.

Източник: България днес