Лишсата на каквато и да е титла в тениса в последните 5 години влияе зле на Григор Димитров. 32-годишната ни първа ракета очевидно вече започва да се примирява с посредствеността в спорта и започва да обръща внимание на други неща.

Гришо винаги го е раздавал любовчия, но настоящото му гадже бълва разврат само с визията си. Румънската актриса Мадалина Геня е направила от  наш Гришо нещо наистина простовато.

Фотосесията на двамата в Монако шокира всички. Григор е само по гащи, тя също е почти гола и се натискат. Направи впечатление обаче нещо друго. Очевидно Гришо си е направил татуировка, което не е присъщо за тенисистите, който се славят като доста по-интелигентни от футболистите. И то не къде да е този татус, а започва от гащите му и продължава до хълбока му. Представлява перо.

Развратните снимки и татуировката показват, че Димитров е започнал да пада все по-ниско в интелектуален план. Превърнал се е в един простак, който издава пошлост, като мисли само за секс. Така трофей в тениса никога повече няма да види.

Припомняме, че Гришо има няколко титли от АТП турнири, но от Големия шлем не е играл дори финал. Това явно е така, защото мисли повече за онова, което има под една пола, отколкото за онова, което се случва на корта.

Източник: Crimesbg.com