Яна Акимова сподели неща, които не знаем за нея и Петко Димитров!

Какво не знаем за Петко Димитров и Яна Акимова?! Със сигурност са доста неща, които досега поне остават скрити за погледите на обикновените зрители и читатели, че дори и на много от приятелите им. С наближаването на най-важния момент в живота им, а именно раждането на първото им дете, бъдещата родителка Яна Акимова сподели важна част от историята си с Петко Димитров.

[caption id="attachment_311700" align="alignright" width="300"]Яна призна, че за нея Петко е като прототип на приказния принц Яна Акимова призна, че за нея Петко е като прототип на приказния принц[/caption]

В откровено интервю, Яна Акимова първо обясни, че бебето се очаква в средата на месец май и отхвърли клюките за това, че е пазела диети по време на бременността си. "Коремът ми не успя да се разтегли толкова, заради мускулите, които имам от танците. А и при мен е генетично. Когато е била бременна с мен, мама е наддала едва 10 килограма, а с брат ми само пет килограма", обясни танцьорката Яна Акимова.

Това обаче не е най-важното, каза тя, а отношението на Петко Димитров към нея. Оказа се, че Яна Акимова изобщо е е знаела кой е Петко, когато се запознала с него. А след това не искала да слуша за това какъв богат бизнесмен е и колко заведения има. Интересувала се от човека, когото видяла и който й се сторил като нереалистичен принц.

"Любовта ни е най-невероятното нещо в живота ми, точно защото се случи напълно неочаквано и спонтанно. Вече съм убедена, че хубавите неща стават точно така. Не съм търсила връзка, а и тогава имах такава. Но Петко успя да ме плени толкова простичко, сякаш бе детска игра. Той нито веднъж не ми натрапи парите си, влиянието, скъпи почивки и прочие. Просто беше себе си и това е историята, която хората не знаят. Със същия успех щеше да ме спечели и ако не беше шеф на заведение, а най-обикновен служител във фирма", кълне се Яна Акимова, за която качествата на даден човек нямат нищо общо с каквито и да било пари.

А Петко Димитров показал какъв мъж е, не само до сватбата. Всеки ден от съвместния им живот заедно, бил като приказка. "Никога не съм била обгрижвана по този начин. Просто не бях свикнала на подобно отношение. Но Петко ми доказа, че и принцовете от приказките си имат прототип", смее се влюбената Яна Акимова.