Галена и Галин бяха изловени от папараци дори в далечния Тайланд!

Чаровната певица Галена и любимият й Галин бяха изловени от папараци часове, преди да се оженят на тайна церемония в Тайланд, на която присъстваха едва 30-тина техни най-близки хора. Двамата са заедно от години, имат прекрасен син Стефчо и вече бе крайно време да сключат законен брак. Макар да не предпочетоха да го направят в родината си, а в екзотичния Тайланд.

[caption id="attachment_310373" align="alignright" width="300"]Галена и Галин най-сетне направиха това, което трябваше - взеха се законно, макар и в Тайланд Галена и Галин най-сетне направиха това, което трябваше - взеха се законно, макар и в Тайланд[/caption]

Часове преди да се обрекат един на друг, Галена, Галин и синът им закусиха в реномиран ресторант. Галин и Стефчо слязоха в ресторанта малко преди 8 часа сутринта, за да закусят, но правеше впечатление, че детето явно прилича на Галена - не обича да става рано. Малкият не изглеждаше очарован от ранната закуска с татко си и все намираше за какво да се начумери и да протестира.

[caption id="attachment_310375" align="alignleft" width="300"]Закуската в ресторанта Закуската в ресторанта[/caption]

Красива и свежа, Галена се присъедини към тях чак около 10 часа, но затова пък визията й в сватбения ден бе просто уникална. Тримата похапнаха сладко като опитаха от различни видове чай, суши, плодове, мисо супа и каквито се сетиш морски деликатеси. Останали доволни от обилното хапване, после семейството се отправи на разходка.

[caption id="attachment_310376" align="alignright" width="300"]Галин изловен в гръб от папараците Галин изловен в гръб от папараците[/caption]

Вярна на женската си суета, Галена не пропусна да придърпа Галин в най-големия мол в Тайланд - Сиам Парагон, където джобът на любимия й доста се поизпразни. Затова пък Галена се снабди с няколко огромни торби с уникални маркови дрехи, обувки, бижута и чанти, с които да смае не една от колежките си от Пайнер.

[caption id="attachment_310377" align="alignleft" width="300"]Галена, Галин и детето им бяха в тази красота и лукс Галена, Галин и детето им бяха в тази красота и лукс[/caption]

Ако се счете, че това са сватбени подаръци, то ок - няма да обвиним Галена в разточителство, а в съвсем заслужен "предбрачен" шопинг. Какви ли още изненади й е приготвил Галин за медения месец, предстои да разберем впоследствие. Но дано двамата да са много щастливи и заедно дълги години!