В гилдията са изумени, че Глория отказва участия

След като стана баба на малката Галина, топ певицата на „Пайнер“ вече не се пъне да извива глас толкова често. Въпреки че летните месеци са урожайни за чалга гилдията, русенката изненадващо не драпа да трупа пачки. Не че желаещи да я слушат липсват,но тя нарочно е намалила темпото.

В по-ранните години Гло имаше по 30-40 участия на месец, а сега едва захлебва с по 5-6 на месец, удивени са и нейните колежки.

Из гилдията се носи слух, че Глория е една от най-богатите, като е осребрила хонорарите в недвижима собственост, с която рентиерства. Освен това 47 годишната изпълнителка искала до отделя повече време на щерка си Симона и на малката принцеса. Желанието й да прави нещо качествено и стойностно било в основата на съкратените й изяви пред фенове.

Само че не само това е единствената причина да не се втурва  презглава да извива глас по клубове и заведения, шушукат хора в лекия жанр.

Певицата има ново гадже, което пазела в пълна тайна. Все пак се подочуло, че той е гръцки милионер, който се занимава с недвижима собственост.

Той обгрижвал капризната изпълнителка като султанка и я водел по почивки в скъпарски хотели и дестинации. Само че хитрата Глория нито веднъж не показала новото се гадже, от страх някоя хищна златотърсачка да не й го отмъкне.