Наистина ли Дани Петканов и Алекс Богданска са разделени

Дали раздялата им не е поредното фиаско, което са си спретнали двамата?За това се питат форумци, защото не един и два път двамата лъжат с раздяла. А и това стана практика родните инфлуенсъри да трупат повече популярност и оттам повече пачки.

 Причината за съмнението е, че двамата са спали под един покрив. Те са били на вила в Рибарица, с компания.Заедно с тях е бил и общия им син Габриел.

Истината е, че семейството се раздели официално през февруари. И моделката изживя истинска драма, че мъжа й пожела двамата вече да не са заедно.Тя леела надежда да имат второ дете, но Лудия репортер изненадващо пожелал да се разделят. По думите му причината била амбициозността на Александра, която сривала мъжкото му самочувствие и го карала да бъде такъв, какъвто не е всъщност.

Но доброто в цялата ситуация, че Дани и Алекс се разделиха без грозни думи и ексцесии, както го направиха Джулиана Гани и Илиян Найденов. И продължават да се кълвят, най-вече от страна на Джулката, която вече чака второ дете от новия си мъж.

 Как обаче Дани Петканов и  Алекс Богданска са попаднали в една и съща компания и са спали в една и съща вила, остава мистерия. Както и факта, дали двамата не са делили обща завивка.Но пък двойката не скри този факт в мрежата, дори се изфука с него, видяха потребители.