Дани Петканов нещо се е сащисал

След като се раздели с жена си Алекс Петканова, вече Богданска, той взима все по-налудничави решения.

Той заяви, че се подлага на поредната процедура за разкрасяване. Първо, заедно с още актуалната си по онова време жена, двамата си оперираха носовете в турска клиника. После, вече сингъл, си присъди кече. Сега Даниел Петканов щял да си оправя зъбите, за което се похвали в нета. Но не обясни какво точно го притеснява в тях, за да легне пак под ножа.

„Ама този не разбра ли, че каквото и да прави и да струва, по-красив няма да стане. Заел се е  с „нелеката“ задача да се превърне в кифла, барем го харесат някъде“, не му простиха в нета.

Едновременно зевзекът се върнал към старото си поприще, докато беше репортер при покойния Милен Цветков. Тогава той правеше анкети по улиците, като задаваше неудобни въпроси на жените. Заради което му лепнаха прякора Лудия репортер. Сега отново се заел с тази задача, като питал жените по улиците за техния сексуален живот, доверява горещата клюка.

„Така е, изпусна питомното, сега да гони дивото по улиците. Жена му страдаше, че я напусна заради мъжко си его, ама тя вече си урежда живота. Пък той се чуди каква по-голяма щуротия да направи, че да стане интересен“, коментираха новото му поприще в социалките.