Луиза Григорова и Мартин Макариев са заедно вече доста години, а любовта им продължава да е все така силна като в началото. Това определено доказва, че е истинска, а не просто нагон, който отшумява още след месеци или максимум година.

Двамата имат своя общ син Бран, а от първия си брак Мартин има още едно момче - тийнейджърът Боби. Именно с него Луиза не може и не може да намери общ език, колкото и да опитва. А причината е, че момчето просто не я харесва и не иска да я приеме.

Боби явно обвинява Луиза за развода на родителите си и не иска да предаде майка си Кремена, макар че Мартин Макариев не й беше верен още много преди да срещне Григорова. Тогава той имаше бурна любовна афера с актрисата Елена Петрова, което си беше обществена тайна.

Младата Луиза обаче хлътна яко по него и го "отмъкна" и от жена му, и от любовницата, но колкото и да се старае, днес не може да се сближи истински с Боби. Тя самата призна това преди дни, когато пусна обща снимка с двете момчета и мъжа си от морето, но разказа, че Боби искал да си тръгват оттам още на първия ден.

"Прекрасно си прекарахме, въпреки че от ден едно Боби "зарита" да си тръгваме. Но - тийнейджъри, какво да ги правиш", опита се да замаже положението Луиза.

Източник: Crimesbg.com