Чудо невиждано се случва в екипа на Слави Трифонов

Дългия претърпя дълга метаморфоза и след като бе в амплоато на шоумен дълги години, стана и политик. Новите избори отново вкара него и партията му в парламента.

Но вероятно в екипа му витае някаква скрита енергия  и сила, защото на певица се похвали, че й се отворило „третото око“.

И та е известната Невена Цонева. Половинката на Венелин Венков наскоро призна, че се преборила с тежка болест, за която дори не подозирала.

Открили й латентна туберкулоза, заради което имала проблеми и със сърцето.

Това половинката на барабаниста от Ку-ку бенд разкри в онлайн издание. Пак там тя пусна и друга бомба. Призна, че наскоро открила, че е човек индиго.

„Трябваха ми седем години, за да разбера каква съм аз и какви способности имам“, заяви Невена Цонева.Именно, както казват възрастните хора“всяко зло за добро“, се случило и с жената на музиканта Венелин Венков-Венко. Та в битката с болестта й се отворило „третото око“. Заради което тръгнала по пътя на духовното самоусъвършенстване.

Заради тази нова роля, която открила, музикалното семейство вече раздава съвети в социалната мрежа. Те помагат на хората да преборят чудодейно тежки болести, както и да прогонят от домовете си полтъргайсти. Отскоро Невена Цонева го раздава и екстрасенс.

Източник: Ретро