Какво се случи със Златка Димитрова и къде отиде тя?! Или по-точно - Златке, какво направи със Златка?!... Подобни питания имат масово потребители в мрежата, имали нещастието да видят последните фотоси на плеймейтката и особено този в профил.

Не знаем какво се е случило с Черната Златка, но това със сигурност не е тя, а някакво нейно анимирано подобие. Бургазлийката този път прекали сериозно като си е правила не само ринопластика на носа, но и цялостно оформяне на лицето. А резултатите, както се вижда, са трагични.

Знаем, че Златито си пада по идеите фикс и маниите. Години наред тя бе запалена по фитнеса и си хващаше за гаджета само инструктори. Димитрова стигна дотам, че едва ли не спеше в залата и тренираше до скъсване, а в резултат тялото й доби откровено мъжки пропорции и изглед.

После Златка се изплаши, реши да зареже силовите тренировки и да се отдаде само на аеробни натоварвания, но ето, че мина на друга мания - този път разкрасяване. Ефектът, който е постигнала обаче е доста спорен, а мнозина сравняват профила й с този на костенурка или друго подобно същество.

"На нищо не прилича, поне преди беше естествена и чаровна, а сега... Потрес! Имам чувството, че нещо от лицето й ще се отчупи и ще падне всеки момент", коментира една от многото потребителки в нета.