Стилът на една от най-любимите ни актриси – Джулия Робъртс, стана образцов още в края на 80-те и не е спирал да бъде такъв до днес. След култовия филм „Хубава жена“ нейното име винаги ще се свързва с това на продукцията, а ние не можем да се сетим за друго, което да й приляга по-добре.

По отношение на усета й към модата, много пъти сме попадали на коментари като: „Какъвто и да е трендът, Джулия Робъртс е била първа и го е направила най-добре“. Хубавата жена на Холивуд някак „без да иска“ създава тенденции с лекотата, с която носи дрехите си. Всички премиери, събития и участия, които са ежедневие за актрисата десетилетия наред, й дадоха възможност да остави своя почерк. И тя направи точно това.Какво е да си Хубава жена. Джулия Робърт отблизо Какво е да си Хубава жена. Джулия Робърт отблизо - Снимка 2 Какво е да си Хубава жена. Джулия Робърт отблизо - Снимка 3

Един от любимите ни факти е, че тя винаги е залагала на естествената красота. На нейния език това означава: минимален грим и повече усмивки. „Не прекарвам много време пред огледалото“, казва Джулия, а ние смятаме, че тъкмо в това се крие нейната нерафинирана и непринудена хубост.

Джулия е кралица на аксесоарите! Харесва й да си играе с тях и винаги ги подбира внимателно. Обици, колиета и (най-любимите й!слънчеви очила. Да, дори на червения килим за нея не е проблем да ги сложи. Ако другите актриси искат да покажат хубавия си грим, Джулия Робъртс просто иска да се похвали с новия си Ray Ban.

Ние от изданието обожаваме Джулия и нейния стил и не го крием.

Източник сп. Ева