Лора Крумова смени името си

Телевизионерката е сменила фамилията си. Доскоро тя се подвизаваше и стана известна с Крумова, но отскоро вече е Георгиева. Това е официалната й фамилия, а Крумова е нейното бащино име.

Повече от двадесет години водещата тя бе Крумова, но сега изненадващо направи тази рокада. Тя не се е омъжила за бащата на двете си деца, чието име е Сотир Марков. Ако бе взела фамилията на мъжа до себе си, би трябвало да се прекръсти на Маркова.

Лора Крумова предприела тази крачка, за да избегне излишното любопитство и да остане инкогнито в социалните мрежи, за да не се излага на показ личния й живот.

И да не се навира в очите на интернет потребителите, които са свикнали да я разпознават с тази фамилия, доверяват нейни колеги.

Много известни личности са предприели този предпазен ход.Така е постъпила и естрадната прима Лили Иванова, която по паспорт се казва Лиляна Петрова.Преди време певицата сменя фамилията си по законен път.

Нона Йотова, също скри рожденото си име, докато не стана депутат от БСП. Тогава стана ясно, че то е било Нонка, но тя отказва да се представя с него.

Чалга гилдията също сменя поголовно рождените си имена по съдебен път. Така Преслава е била Петя, Емануела-Емилия, Джена-Десислава.

Източник: Ретро