Слави Трифонов не скрил потреса си от неконтролируемата Цветелина Грахич!

Най-дивата вокалистка в "Шоуто на Слави" до този момент - Цветелина Грахич си спечели искреното отвращение на шефа си Слави Трифонов. Дългия не скрил откровената си погнуса от Цветелина Грахич, която този път наистина удари дъното. А Слави Трифонов видял това с очите си.

[caption id="attachment_323922" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов не може да проумее начина на живот на Цветелина Грахич[/caption]

От известно време насам се носели слухове из служителите в шоуто, че Цветелина Грахич е пропаднала тотално и живее като истинска циганка. Известен със склонността си да не вярва на клюки обаче, Слави Трифонов отказвал да надава ухо за сплетните, докато сам не се уверил с очите си, че Грахич наистина му е отпуснала края.

Хлътнала до категорична лудост по гаджето си от циганската група Рико бенд, Цветелина Грахич престанала да се среща с колегите си и с всякакви други хора, извън ромската компания на приятеля й.

А вместо да оцени чувствата й и да се отнася към нея като към дама, той не спирал да я мъкне единствено по цигански купони и сватби. Където, разбира се, нямало нищо друго освен пиене на корем и пиянски изцепки, придружени с кой от кой по-цветисти изрази на простаци, от които и каруцар би се изчервил.

[caption id="attachment_323923" align="aligncenter" width="225"]Цветелина Грахич не спира да обикаля ромските маси Цветелина Грахич не спира да обикаля ромските маси[/caption] [caption id="attachment_323924" align="aligncenter" width="199"]Гаджето й не я води другаде, освен на подобни събирания и сватби Гаджето й не я води другаде, освен на подобни събирания и сватби[/caption]

"Слави Трифонов остана без думи като видя снимките на Цветелина Грахич, с които тя на всичкото отгоре и се гордее. Той е потресен и страшно притеснен, че е толкова гласовита и талантлива, но сама съсипва живота и бъдещето си. Първата му реакция бе да я уволни, но осъзна, че това няма да й помогне, а ще навреди още повече. Затова я извика на сериозен разговор. Какво е станало там, само той и тя си знаят", разкриват служители от "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_323925" align="aligncenter" width="225"]Грахич сякаш няма други приятели или колеги Грахич сякаш няма други приятели или колеги[/caption] [caption id="attachment_323926" align="aligncenter" width="225"]Селфитата са основен приоритет Селфитата са основен приоритет[/caption]

Те обаче са категорични, че това е бил последният шанс на Цветелина Грахич и че ако не зареже циганското си ежедневие и постоянния си пиянски живот с бандата, то работата й при Слави Трифонов със сигурност ще приключи скоропостижно.