Роксана отмъкна мъжа на поп певицата Мариана Попова

Веселин Плачков обаче никак не се съпротивлявал и й се остави. Защото актьорът участва в клипа на съвсем новото парче на поп фолк певицата.

„И той се предаде на чалгата“, биха възроптали противниците на музиката от лекия жанр.

Само че кадрите в мрежата втрещиха дори и тези, които лесно не се поддават на внушения. Последователите на певицата загубиха ума и дума и се запитаха дали наистина Роксана и екранния Левски не са завъртяла някаква любовна авантюра.

Едва ли, понеже Веселин Плачков си остава верен на половинката си  Мариана Попова. А Роксана, която преди малко по-малко от месец стана законна половинка на мачото Неч, не му е изневерила.

Както знаем, Мариана Попова е от ревнивите жени и никак не си поплюва, ако нещо не е по вкуса й. Тя има една провалена връзка зад гърба си, както и половинката й Веселен  Плачков, а двамата имат и общо дете.

Роксана вдигна преди малко повече от половин месец пищна сватба с Неч, който е и член на рокерската банда „Хелс Ейнджълс“.

Двамата се венчаха в ресторанта на Галена и Галин в Арбанаси, на която присъстваха много звездни гости и колеги на ломската певица.

Роксана има две провалени връзки и двама сина, а Неч също има едно момченце. Той се зарекъл, че това ще е последната сватба на съпругата му.

Източник:  Crimesbg.com