Люси Дяковска командашери шеф Андре Токев

„Край, щом веднъж Люси Дяковска го е „яхнала“, отърване няма“, кодошат се техни познати.

А причината е ,че огнената певица е избрала топ готвача да командва в нейния хотел в местността „Кайлъка“ , в родния й град Плевен.

Певицата се е доверила на един от най-добрите майстори на черпака у нас. Там шеф Андре Токев ще избира гурме специалитетите, ще отговаря за готвачите, както и ще подбира необходимите продукти от региона. Със закусаните манджи той ще радва не само наши, но и чуждестранните гости на хотела на Люси Дяковска.

Шеф Андре Токев има и други частни участия за звездни гости, работи и в собствения си ресторант, който се върти най-вече от съпругата му Мария и двете им дъщери.

Именно неговата половинка е плътно зад съпруга си, след като го хванаха да шофира пиян и дори да лежи да кратко в пандиза.

„Андре няма проблем с алкохола. Просто много работи, преуморява се от работа. Дори е припадал на работното си място. Той спортува много и не понася големи количества алкохол, затова и малкото го напива. Той не е алкохолик“, яростно брани мъжа си тя. Двамата са заедно вече 34 години, имат две дъщери. За нея Андре Токев пък казва, че „това е жената на живота ми.Тя  е силна и всеотдайна“.

А от зли очи и несполуки го пази медал от прадядо му, който получил по време на войната.