Анита Димитрова се оказа по-евтина и от най-евтината любовница в живота на Димитър Рачков, който иначе не блести с особен интелект. Ако беше по-интелигентен, надали щеше да изгуби 2 години от живота си с жена, която практикува най-древната професия.

Ани вече е омъжена жена. След като Рачков я хвана на калъп с друг мъж и й би шута, младата блудница си намери нов спонсор, но зад граница. Преди няколко седмици тя се омъжи в САЩ за мъж на име Ник Спенсър.

Сватбените снимки на Ани и Ник са покъртителни. Те са като извадени от филм за възрастни. На някои тя е разкрачена, а той е между краката й. На други пък я пипа по гърдите и интимните части, а тя гледа със страстен поглед.

Според слуховете Анита и Ник са доста извратени. Те обичали да правят секс с други двойки и да си правят дори оргии у дома.

Блондинката вече практикувала всякакъв вид секс и изобщо не се притеснявала, че ще я вземат за уличница. Докато мъжът й я издържа, тя ще слуша и изпълнява не само в леглото, а във всяко едно отношение.

Само много загорял и доста простоват мъж би се сгодил и оженил за подобна жена. Стемпер явно е точно такъв, но такъв се оказа и Димитър Рачков, който очевидно мисли повече с долната си глава, защото в другата няма много ум.

Източник: Crimesbg.com