Венета Райкова побърза да се похвали със своя двоен празник

Очевидно датата 2 май е много специална за Венета Райкова. Освен че блондинката е родена на тази дата през 1974 година, тя е получила предложение за брак в този ден през 2005 година. Днес Вени и Тишо отпразнуваха двете събития, съчетавайки ги, като за целта използваха уютен обяд в хотел "Кемпински". Синът им Патрик също е присъствал на празненството. Семейството си бе запазило ресторант "Панорама". Интересното е, че тържеството не е било вечерта, а през деня. Очевидно годините и на двамата вече си казват сериозната дума.

[caption id="attachment_340138" align="alignright" width="300"]Венета Райкова с Тишо и Патрик на своя двоен празник Венета Райкова с Тишо и Патрик на своя двоен празник[/caption]

Що се отнася специално до възрастта, Венета Райкова току-що навърши 41 г., но изглежда с поне 5 г. по-млада. Тя се похвали във Фейсбук с двойния си празник, видя Kliuki.bg. Телевизионерката твърди, че 10 години по-късно все още е влюбена в Тихомир Георгиев и той й дава най-голямото щастие.

"Познавах я преди него, познавам я и след това. Може да се каже с определена точност, че сега е много по-щастлива, отколкото беше на младини. Не ме разбирайте криво, и сега е млада, но да я бяхте видели преди около 20 години, беше машина за купони. Сега е по-улегнала и вече семейна жена. Има и дете, мисли само за семейството си." - казва една от най-добрите приятелки на чаровната Венета Райкова, пожелала да не разкрива името си публично.

Преди 10 години Фейбук още не беше навлязъл така масово в живота на хората и затова е логично, че Вени е нямала профил в мрежата през 2005 г., за да сподели подробности около предложението на Тишо тогава. Днес социалната мрежа е един от най-верните й приятели. Слуховете са, че Тихомир нарочно издебнал рождения й ден, за да направи празника още по-специален. Връзката им започна в самото начало на 2005 г. и само за 4 месеца се е стигнало до годеж.