Сашо Кадиев и Алекс Сърчаджиева очевидно не могат да се дишат един друг и го показаха по грозен начин още на втория епизод от завърналото се шоу "Аз обичам България", на което водеща е Александра. Сашо пък е един от капитаните на двата отбора.

Първоначално зрителите се зарадваха и решиха, че двамата заедно ще направят добро предаване и нямаха търпение да започне, но още от първия път останаха разочаровани. Тогава нападките бяха към лигавото поведение на Алекс, а снощи брутално се "изявиха" и двамата.

Кадиев и Сърчаджиева не спряха да се нападат един друг и не - това определено не беше по сценарий, личеше си напрежението помежду им. Сашо постоянно се подиграваше на Александра за начина, по който води и че не обяснява добре въпросите.

Тя пък от своя страна започна да го хока, че е капитан, а за всичко се оправдава с другите от отбора си, което не било мъжко. А накрая, за кулминация, го нарече пред цяла България "глупавичък"... С което изби рибата и накара Кадиев да я изгледа свирепо.

"Какво делят тези двамата?! То се вижда, че не се обичат, но сигурно проблемите им са още в миналото - и двамата актьори, и двамата водещи, сигурно си ги "мерят" в професионален план", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com