Емилия призна за войната с Анелия

Враждата в поп-фолка между изпълнителките Анелия и Емилия бе потвърдена от втората. Еми разкри в предаването "Автограф", излъчвано по телевизия Планета, че действително дълго време не се е разбирала с Ани и дори двете са били в нещо като война. В момента обаче нещата са в процес на обрат. Двете вече се чуват по телефона, когато имат някаква съвместна работа в "Пайнер" и взаимоотношенията помежду им са значително подобрени.

[caption id="attachment_304166" align="alignright" width="300"]Emilia-razkri-Anelia Емилия шокира България с разкритието си за Анелия[/caption]

Емилия не пожела да разкрие коя от тях двете е направила първата крачка за помиряването, но тя каза, че се радва на случващото се, защото от една такава война никоя от тях не е имала полза. Нека припомним, че дълги години Емилия не се разбираше с Анелия заради общия им възлюбен Коко Динев, който се явява бивш на Ани и настоящ на Еми. С времето обаче явно нещата са се уталожили и двете вече нямат какво да делят, както заяви Емилия в "Автограф".