Мария Илиева сама призна за най-големия си недостатък

Това поп певицата направи в студиото на БНТ, пред водещия Георги Любенов.

Никой досега не би повярвал, че спокойната наглед и вечно нахилената певица е пълна нервачка. Тя разкри, че изпада в драматични положения, когато крещи като изоглавена.

46-годишната певица призна чистосърдечно, че изпадала от крайно готино настроение в такова, при което не спирала да крещи и то на високи децибели.

„Дори аз не мога да се търпя в подобно състояние. Самата аз се чудя как ме трае Алекс. Но той е много спокоен, разбиращ и никога не ми е повишил тон или да ме нахока. Често казано, в някои отношения си го заслужавам“, призна си Мария Илиева.

Един от менторите в „Гласът на България“ разкри също, че и на децата си се карала яко. Обичала ги, но по този начин ги учила на дисциплина.

„Не бива децата да се галят само, трябва да знаят къде им е мястото. Иначе от малки ще ти се качат на главата. Редувам възпитанието със строгост и с похвали, но само тогава, когато го заслужават. Уча сина си да помага в домакинската работа, за да може един ден да помага и на жена си“, допълни картинката Мария Илиева.