Пълна метаморфоза претърпя щерката на Анелия Ивон. Макар наследницата на Коко Динев да е едва 20-годишна, от няколко години е с хиалурон в устните, а и очевидно си е правила интервенция на лицето, предвид, че формата й е доста по-различна отпреди.

 

Вероятно ви е направило впечатление, че по рождение Ивон е с кръгло лице и без изразена брадичка. На последните кадри обаче лицето й е слабо и продълговато, с изключително заострени черти и брадичка. Това навява на мисълта, че е прибегнала до употребата на филъри, оформящи овала на лицето й.

 

Очевидно наследницата на Анелия има повече интервенции от майка си, която преди няколко години се сдоби с малки силиконови импланти и това изчерпва корекциите й. Макар да гони 42 г., бившата на Коко Динев изглежда много добре, без да е подпухнала от филъри и без изкуствени джуки. За момента певицата все още е сред разпознаваемите лица, без да е изгубила идентичността си като голяма част от колежките й, които изглеждат като клонинги.

„Нямам корекции, нито силикон! Но без миглите си не мога, нося изкуствени, само това имам като корекция, без тях не излизам“, заяви преди години Ивон, когато все още бе ученичка. Тя обаче си направи патешки джуки още преди абитуриентския бал преди 2 години. Към днешна дата устните й са толкоз големи, че преспокойно може да бъде конкуренция на Мара Отварачката.

 

Хората масово осъждат и начина, по който изглежда щерката на Анелия и Динев. Според мнозина покрай множеството корекции, на които се е подложила, е изгубила идентичността си.

 

Преди броени дни Анелия проговори за взаимоотношенията си с Динев, който е баща на единствената й дъщеря. Връщайки се назад в спомените, фолк звездата разказа колко бързо са се случили нещата с бизнесмена, който й давал всичко, за което копнее едно младо момиче, показвайки й друг свят.

 

Анелия не спира да хвали бившия си мъж, тъй като именно благодарение на него получи първия си апартамент в София и стабилен финансов тласък в живота. Признава също така, че Ивон й е слабост и всичко й е позволено, а баща й също не спира да й угажда и презадоволява…

Източник: Уикенд