Християн Гущеров жив да го ожалиш, Мария го направи за смях още в първите дни след сватбата!

Как не я беше срам?! Този въпрос би си задал всеки нормален човек, камо ли младоженка, след като научи какво направи Мария още в първите дни след сватбата си с Християн Гущеров. Миньончето на "Пайнер" направи за смях съпруга си като го унизи по най-просташкия начин. А именно, развя си байрака.

Още мастилото от подписите на двамата върху брачното свидетелство не е засъхнало, а Мария заряза домашния уют и първите вечери като омъжена жена, за да хукне по кръчмите. Нещо повече - преди ден тя се появи с изцяло нова визия и отново изрусена коса, което накара феновете, а и познатите й да я заподозрат в не съвсем чисти помисли, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334338" align="alignright" width="300"]Мария Мария направи Християн Гущеров за резил още в първите дни след сватбата[/caption]

"Омъжи се и веднага си смени главата - изруси се и си подкъси косата. На всяка жена това би говорило, че иска промяна и е готова да я направи. Да не забравяме и известната песен, в която се пее "Ако една жена реши да избяга, първо косата й го издава". Върза го Християн Гущеров Мимито и сега стой, та гледай какво следва", коментират колежки на Мария от бранша.

А самата Мария удари върха на наглостта като призна в прав текст как е подмамила Християн Гущеров да й предложи брак. "Спечелих си доверието на Хриси като дълго време не ходех по участия, а си седях вкъщи, бях домакиня за пример и перфектната майка за Марая. Той разбра, че може да ми вярва напълно. В един момент обаче вниманието на феновете започва да ти липсва и усещаш, че е време да се завърнеш", скандално призна Мария.

[caption id="attachment_334339" align="aligncenter" width="300"]Мара скъса синджира и хукна по кръчмите Мара скъса синджира и хукна по кръчмите[/caption] [caption id="attachment_334340" align="aligncenter" width="300"]Смени си цвета и прическата дни след брака. От какво бяга и каква ли промяна търси?! Смени си цвета и прическата дни след брака. От какво бяга и каква ли промяна търси?![/caption]

Скандално, защото кой знае защо, набра смелост да го заяви след сватбата, а не преди нея. Идеята е ясна и на 5-годишно дете - върза богатия си съпруг милионер с железен брачен договор и сега скъса синджира.

[caption id="attachment_334341" align="aligncenter" width="300"]Ама как не се спря да флиртува с младоци по баровете, горкият Гущеров! Ама как не се спря да флиртува с младоци по баровете, горкият Гущеров![/caption]

Шокиращото обаче е, че същите тези думи, преди години Мария изрече в интервю за бившия си съпруг Димитър Андонов. Явно мъжете са различни, но тя си е същата хитруша.