Макар и на толкова километри разстояние, Благой Георгиев остана верен на себе си и показа, че е голям егоист. От Сървайвър той успя да разстрои младата си съпруга и да я докара до истеричен пристъп, това разкриха близки до Полина Спасова източници.

Всичко се разиграло вчера, когато Джизъса, вместо да докаже на жена си, че е нямал и няма да има нищо общо с чалгарката Татяна, направи точно обратното. На елиминациите той спаси именно нея и така доказа, че двамата реално са били любовници.

При все, че Татяна имаше куп гафове и мнозина я номинираха, Благой даде своите гласове "против" за Марго и за Снежана Макавеева. Така тези двечките отидоха на елиминации, а Татяна беше спасена от Благой, който пък снощи беше с личен имунитет и спа спокойно.

Не само това обаче доказва, че преди години Благо и Татяна са се въргаляли заедно, а и това, че двамата определено излъчват химия и симпатии един към друг, а Георгиев й помага при първа възможност. Именно това докарало Полина Спасова до истерия вчера, а приятелите й едва я укротили.

"Само да си дойде, ще види той! Бях сигурна, очаквах, че заради мен и спокойствието ми, ще махне тази жена при първия удобен случай. Това трябваше да направи, да докаже, че ме обича истински, защото отлично знае с какви думи се разделихме", нареждала Спасова.