Моника Валериева става сериозна бизнес дама

Моника Валериева доскоро се представяше за свободна, без да има мъж до себе си. Сензационно тя самата намекна това във Фейсбук, но мнозина не повярваха заради умопомрачителната й визия. Нищо обаче при нея не е такова, каквото изглежда. Клюката, че е имала креватни изпълнение с мъжа на Николета Лозанова така и не се потвърдиха, пише HotArena.net.

Брюнетката обаче категорично не си пада по бедняци. Доказва го и с новото си гадже. Защото фамозната манекенка вече си има любовник, който я глези като персийска принцеса. И това е сто и деветдесет килограмовия бизнесмен Емил Атанасов, познат като Емо Скалата. Пухкавелкото е обсебен от красивата манекенка, глези я и й угажда във всичко. Огромните букети, тузарско БМВ за няколкостотин хилядарки и луксозен апартамент в центъра на столицата са само част от екстрите, които  е подарил възпълния паралия на Моника Валериева.

[caption id="attachment_331070" align="alignright" width="300"]Моника Валериева е глезена като принцеса Моника Валериева е глезена като принцеса[/caption]

Шеметни екскурзии в далечни дестинации се превръщат вече в ежедневие за красавицата. Защото богаташа не жали средства, за да превърне метресата си в най-щастливата жена. След екскурзията в Дубай, която накара дори богатите й приятели да ахват завистливо, последва шопинг и разходка в Рим, Париж, Милано. За бившата дружка на поп фолк звездата Андреа те дори са нещо обикновено, въпреки че дебелака харчи за всяка една от тях между десет и двадесет хиляди евро, научи Kluiki.bg.

Бизнесменът, който официално се занимава със стоително предприемачество има още куп дейности, регистрирани във фирмата си. Тя е запорирана, но в документите пише, че върти покупко-продажба на различни стоки и извършва всякакви услуги, включително и бизнес консултации. Влюбеният пухкавелко превърна Моника Валериева в бизнес дама за един ден.

Той й даде да управлява луксозния му фризьорски салон за няколкостотин хиляди лева, като уволни предишното си гадже от длъжността. Злите езици обаче шушукат, че Моника Валериева скоро ще последва съдбата на златотърсачките преди нея. Но поне за момента нещата са различни. За разлика от Емо, Моника е доста по-пестелива в чувствата си. Тя му заповядала да си изтрие профила във Фейсбук, за да не се афишира връзката им, да отслабне и в обществото да се държат като напълно непознати. Всякакъв намек за близост бил строго забранен, твърдят близки до светските среди.