Бившият шеф на новините в Би Ти Ви - Венелин Петков и екс спортната журналистка Николета Маданска отново са заедно. Това разкриха близки до тях хора като потвърдиха, че те живеят под един покрив. Новината за раздялата на двамата гръмна преди седмици, а Николета се беше върнала в дома на родителите си с двете си деца.

Е, днес тя явно е преосмислила нещата и е склонила да даде нов шанс на мъжа си, но причината за това е шокираща за мнозина. Близки до Маданска разкриха, че животът й с Венелин изобщо не е бил цвете и тя отдавна не е сияела от щастие, както прави една наистина глезена и обичана жена.

"И въпреки това го направи, реши се. Много от познатите й обаче не са съгласни с това решение, защото тя го взе от чувство на безизходица. Казано накратко - Николета реши, че с две деца на ръце ще й е адски трудно, че дори невъзможно да си намери друг мъж и осъзна, че докато децата й пораснат, ще трябва да живее сама", коментират източниците.

По думите им Маданска си дала сметка, че в днешно време е трудно да намериш подходящия човек и когато си сам и необвързан, а камо ли да се надяваш да попаднеш на мъж, който ще те вземе и ще обича не само теб, а и децата ти. Венелин Петков поне си гледал хлапетата и това я накарало да преосмисли нещата.

"Дано да е права обаче, защото много често от идеята за сигурност и предпазливост правим най-големите си грешки", добавят източниците.