Близки до водещата Гала не крият, че са разтревожени за нея. И по-точно за нещата, които прави, само и само да продължи да бъде единствена за мъжа си - Стефан Николов и да го накара да не гледа встрани. Което е невъзможно като се има предвид мъжката природа, а и специално неговата (легенди се носят за страстта му към флиртовете).

Как е възможно: Ето какво си причинява Гала, за да не гледа Стефан встрани! (виж още + СНИМКИ)

С напредването на възрастта, Гала ставала все по-критична към себе си, но не и към половинката си. Знаем, че разликата в годините им е 11 - Стефан е по-млад от блондинката. И докато преди това не беше никакъв проблем за Гала, явно от доста време, след 50-така, вече е.

"Тя е като обсебена от вида си и постоянно си търси кусури. Подлага се на всевъзможни "мъчения" в името на красотата и това да остане млада, но то реално не е възможно. Ако Стефан я обича, ще я обича такава, каквато е, я вижте Пиърс Броснан и съпругата му... Но Гала не иска да го проумее и напъва ли напъва", разкриват източниците.

Освен, че редовно ходела на масажи и си бодяла лицето с всевъзможни филъри, ботокс и прочие, тя отделяла по повече от половин час всеки ден, за да се прави сама и масаж, и йога упражнения за лицевите мускули. А тези дни си е увеличила и плътността на устните, което се забеляза веднага на снимка - дори горната й устна е по-дебела от долната.

"Ако продължава така, един ден ще е хем стара, хем разочарована. Мъжът е този, който трябва да се "бори" за вниманието на една жена, а не обратното", казват познатите й.