Александра Богданска е доказателството, че можеш без никакви умения да станеш известна в България. Просто трябва да правиш секс с подходящия човек.

Алекс е дъщеря на дългогодишен член и депутат на БСП. Въпреки това студентските й години не преминават особено охолно. Тя ги прекарва в общежитие, в което дели стая от 50 кв. м. с още две момичета.

Още тогава Богданска мечтае да бъде известна и решава да се захване с моделство, за да стигне до богаташи, които да я „минат” и лансират някъде. Вместо това обаче среща Даниел Петканов.

През декември 2014 г. Алекс попада в репортажа на Дани, който по онова време е известен като Лудия репортер на Милен Цветков. Журналистът я интервюира пред УНСС, където преди няколко години и той е завършил, като даже успява да си изтръгне целувка.

Въпреки че не е богат, Богданска се хваща с Петканов, за да стане известна. Междувременно обаче се снима усилено в чужбина, където прави секс с какви ли не милионери.

Именно скандалните й изневери направиха Александра Богданска толкова известна. През 2016 г. Даниел Петканов я изхвърли като куче от живота си, но през 2017 г. двамата се венчаха във ”ВИП Брадър”.

Само 5 години по-късно разводът дойде. Дани я заряза за втори път, без да го интересува, че имат син. След това Алекс отново се отдаде на разврат и поквара.

Малко преди развода Богданска и Петканов си оперираха носовете. И двамата обаче приличат повече на неодушевени предмети, отколкото на красиви хора.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com