Самата певица на народа - Ивана, го призна наскоро - в чалга гилдията всичко е фотошоп и филтър - от-до. Тя беше категорична, че лицата, които сме свикнали да виждаме по снимки и календари, не са реални и нямат нищо общо със съответните хора.

Е, лека полека се убеждаваме в това. Поредната, която доказа думите на Ивана, е Емануела. 42-годишната певица беше заснета в магазин, заедно с малкия си син Мити, докато пазаруваше подаръци за Коледа. Ами, да - симпатична жена е Емануела, но онова фатално чудо, което ни гледа от снимките, го няма.

Къде е фотошопът: Корем, налят з@дник, двойна брадичка и всичко, както му е редът - ето я истинската Емануела! (СНИМКИ)

Особено, когато певицата е без грим, както в случая, в лицето й няма нищо "уау", просто една нормална, дори леко постна жена. Ясно се вижда и двойната й брадичка, което също е нормално за всички хора - ненормален е стремежът да се правят на кукли и да се дялкат като такива.

А и певицата очевидно е похапнала празнично и преди празниците, тъй като с просто око се вижда, че е доста наедряла на коремче и на задница. Емануела е облечена в розов анцуг - ей, не я пусна тази Барби мания... но поне накупи доста подаръци и препълни количката, за което й казваме "браво".

С кого ще посрещне празниците и има ли нова любов в сърцето си, още пази в тайна.

Източник: Crimesbg.com