Златка Райкова е известна отдавна като развратницата на общественото полезрение. С Карен Хатчатрян са си допаднали толкова много, защото явно и той е същият извратеняк като нея.

Оказва се, че арменецът има странен фетиш в секса и бившата плеймейтка го задоволява напълно. А именно да лази и лиже краката й.

Младият бизнесмен се възбуждал, когато лицето му е в краката на Златка. Изпитвал някакво чувство на превъзходство от нейна страна, което го влудявало по приятния начин.

Точно така Карен предложил брак на Златка. Той паднал в краката й с пръстен в ръка по време на тяхна почивка в чужбина. Бил украсил хотелската стая с балони, цветя и бонбони, но така и не задал въпроса „Ще се омъжиш ли за мен“, докато тя не го пришпорила. Той просто лазел в краката й, като очевидно се опитвал да задоволи фетиша си.

Арменецът по принцип обичал да бъде командван от жена си, и то не само в секса, а в цялата им връзка. Като по-голяма от него на възраст, Златка си правела каквото си иска с глупавия влюбен глупак, който още не осъзнавал, че е попаднал на най-голямата развратница в България, а на всичкото отгоре ще отглежда и чуждо дете, защото първият син на Златка е от Благо Джизъса, който не се сеща за него.

Неслучайно родителите на арменеца са против тази любов, но синът им си е загубил ума по една доста лека жена. Тя няма нищо против да задоволява фетиша му с краката, само и само да остане с него и той да я издържа.

Източник: Crimesbg.com