Той изглежда досущ като западен възпитаник (в добрия смисъл на това понятие) - джентълмен, интелигентен, възпитан, сдържан... Да, Алек Младенов отлично се вписва в този образ, за който, до огромна степен, са допринесли сценаристите на предаването "Ергенът".

Пита се обаче доколко тези качества наистина битуват у него и всъщност доколко извр@тен е въпросният ерген, който прави с момите в шоуто, каквото си поиска.

Страшен скандал разтърси феновете на формата днес, когато стана ясно, че Алек буквално се е изгаврил с три от участничките. Както знаем, на финала остават Надежда Вишева и Магдалена Томова, а Младенов избира Маги и предлага пръстена на нея.

Към днешна дата обаче, той живее на семейни начала с втората претендентка. С Надежда Вишева са засичани многократно заедно из столицата и всеки път се държат като влюбена двойка. Ами Маги?! Какво стана с Маги Томова?!

Това обаче не е всичко. Върхът на цинизма е разкритието, потвърдено от източници на продукцията, че по време на снимките Алек Младенов е изчукал лесната украинка Мария Чекмарьова. Вярно е, че тя сама му се навря и то неколкократно, но все пак това не е кавалерска постъпка - да знаеш, че не я искаш на финал, но да я минеш. За да не се минеш ти...

Източник: Crimesbg.com