Елен Колева има подадена жалба в прокуратурата, която после изненадващо оттегля!

Драмата между красивата Елен Колева и майонезения бос Александър Найденов вече се превръща в трилър или чист филм на ужасите. Извънредна новина съобщи, че Сашо Майонезата е заплашил Елен Колева с убийство и че ще я залее с киселина. За това алармира "Стори" днес.

Всичко това е самата истина, тъй като в прокуратурата действително има подадена жалба от Елен Колева, която по-късно самата тя изненадващо оттегля. Елен Колева е получавала многократни заплахи да внимава какво прави и какво говори, защото в противен случай хубавото й лице ще бъде тотално обезобразено. А животът й е поставен на карта.

[caption id="attachment_326303" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева е ужасена и живее в непрестанен страх[/caption]

Припомняме, че след десетките нападки и обидни думи на Александър Найденов срещу Елен Колева, при това тръбени пред всевъзможни медии, тя остана безмълвна и не пожела да коментира нищо за отношенията й с милионера. Дори след като той направи така, че да я изгони позорно от Народния театър и да я остави на улицата.

"Елен Колева винаги е казвала, че е интелигентна жена и няма да пада до толкова ниско ниво, че да плюе по бившите си, но истината е, че се страхува. Това момиче сгреши много като се захвана с Найденов, но е млада и още неопитна. Дано това не й излезе солено! Тя се страхува от този човек и с пълно основание - след заплахи за убийство или заливане с киселина кой не би се ужасил?! Какво иска от нея този мъж", коментират познати на Елен Колева, според чиито думи актрисата е изпаднала в нервен срив заради кошмара и преследването на Сашо Майонезата.

Самият Александър Найденов открито е признавал, че е чел кореспонденцията на Елен Колева с мъж, когото той не познава и че дефакто е следял телефона й. Познати на Елен Колева пък са категорични, че той е подслушвал разговорите й, както се е опасявала и самата красива актриса.

Дали любовта на Майонезата е била толкова силна, че в един момент се е изродила в нещо чудовищно и ненормално, или това са само слухове и безпочвени страхове на Елен Колева, тепърва трябва да се изясни.