Катастрофата не е била инцидент, гръмна американски вестник!

Катастрофата с Пол Уокър, в която той и аверът му Роджър Родас изгоряха живи, не е била случайна. Това втрещяващо разкритие направи американски вестник, категоричен че всичко е било нагласено нарочно, а целта е била гибелта на актьора.

Новината разтресе света часове преди Пол да бъде погребан в присъствието само на най-свидните си хора от семейството и няколко приятели. А мистерията около произшествието и фактът, че полицията не казва нищо конкретно за нещастието, е обяснено от медията именно така - поради знанието на властите, че това е убийство, цитира сайтът Блясък.бг.

Paul-Walker1"Помислете си! Ако полицията каже, че се касае за престъпление и то умишлено, това ще е като гръмнала бомба. Толкова хора обичат Пол Уокър, че ще настане истински ужас. Далеч по-просто е да потулиш нещата и да прикриеш някого", заявили източници пред американския таблоид.

Почитателите на красивия артист се молят тази информация да не е вярна, защото иначе смъртта на Уокър ще бъде двойно по-непоносима. А и човешкият мозък едва ли би могъл да проумее какво чудовище трябва да си, за да направиш нещо дотолкова свирепо срещу един прекрасен и благороден човек?!