Светлана и Стефан от "Женени от пръв поглед" не се радват на семейно щастие, тя е безкрайно тъжна!

Светлана и Стефан - това е двойката от ТВ експеримента "Женени от пръв поглед", която спечели най-бързо симпатиите на зрителите и даваше надежди за истинско семейно щастие. Оказва се обаче, че това не е така. Нещо повече - по всичко личи, че бракът между Светлана и Стефан не само се разпадна, но донесе много болка на младото момиче.

Към днешна дата Светлана Кирова предизвика съчувствието и тъгата на приятелите и близките си с мъката, която не скри в личния си профил във Фейсбук. Вчера екранната съпруга на Стефан Каръбски показа болката си на всички, заменяйки профилната си снимка с тази на тъжен клоун в мрачен и дъждовен ден.

[caption id="attachment_338641" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Светлана приемаше Стефан само като приятел, но нещата в "Женени от пръв поглед" се обърнаха - тя се влюби[/caption]

"Обичам те! Не искам повече да те виждам така - ти заслужаваш да бъдеш щастлива", написа под снимката на Светлана нейна близка приятелка, а последвалите коментари също вдъхваха кураж, вяра и сила на чаровното момиче от Перник. Показателно е обаче, че точно половинката на Светлана - Стефан, не реагира по никакъв начин на състоянието й.

За сравнение Стефан Каръбски очевидно си прекарва чудесно в компанията на приятели, с които се е отдал на купони, забавления и екскурзии. На последните фотоси, публикувани от него в социалната мрежа, усмивката не слиза от лицето му, което потвърди информацията за невероятния обрат в отношенията му със Светлана.

[caption id="attachment_338642" align="aligncenter" width="300"]Тъжният клоун, който олицетворява душевния срив на Светлана към днешна дата Тъжният клоун, който олицетворява душевния срив на Светлана към днешна дата[/caption]

Припомняме, че още в първите епизоди на "Женени от пръв поглед" Светлана и Стефан се държаха повече приятелски, отколкото като влюбени младоженци. А тази, която настояваше, че двамата са само приятели, бе Светлана. Съдбата обаче си знае работата - в крайна сметка чаровният Стефан Каръбски успя да омагьоса младата си съпруга и да я привърже към себе си. За да може след това самият той да се отдалечи.

[caption id="attachment_338643" align="aligncenter" width="300"]Стефан, за разлика от нея, е щастлив и граби от живота с пълни шепи Стефан, за разлика от нея, е щастлив и граби от живота с пълни шепи[/caption]

"Нещата помежду им не се получиха, но никога не е имало пререкания или скандали. Светлана и Стефан се уважават и до днес, но искрата, любовта не успя да се породи в сърцето му. Лошото е, че за времето, през което бяха заедно, тя промени изцяло отношението си към него и се влюби", разкриват близки на Светлана Кирова.

[caption id="attachment_338644" align="aligncenter" width="300"]Младото момче не спира да се забавлява с приятели Младото момче не спира да се забавлява с приятели[/caption]

Което още веднъж потвърждава факта, че никое ТВ шоу, риалити или експеримент не е по-непредсказуемо и обратимо от истинския живот. Дали нещата ще приключат така за Светлана и Стефан, или съдбата им готви нови изненади, тепърва ще разберем.