Скандалният Иво Димчев е скандален не само на сцената, но и извън нея. Той може да бъде оприличен на истински изрод, що се отнася до секса, понеже е серопозитивен, но съзнателно заразява партньорите си.

Певецът сеел зараза из цяла София, а и не само. Той си развявал задните части открито, без да изисква партньорите му да си сложат кондом. Както е известно, Иво е пасивен в секса с мъже.

Ан@лният секс е най-бързият и сигурен начин за разпространение на ХИВ по сексуален път. Като гей, Иво Димчев практикува именно него и може би затова „жертвите” дотук са цели 76.

Явно Димчев все още не е толкова известен, че всеки да го разпознава. Затова той се възползва, когато мъжът срещу него не го познава и съответно не е наясно, че е с ХИВ. Отказва кондом и заразата е готова.

Причината много гейове масово да практикуват секс без предпазни средства е твърде егоистична. Те твърдят, че усещането е много по-приятно, когато няма кондом.

Хора като Иво Димчев заслужават затвор. На него очевидно не му пука за никого, освен за самия него. Затова гледа сексът да е възможно най-приятен, така и така вече е заразен, защо да се лишава от удоволствия, смята Димчев.

Артистът не е добре психически. Наскоро той отнесе много критики заради участието си в „Черешката на тортата”. Накара събеседниците си да пият айрян от банки за кръв, което е изключително извратено. Освен това той поднесе полусурови очи, уши и други части на лицето.

Димчев е добре с парите и може да си позволи лечението на ХИВ, което провежда вее 15 години. В същото време обаче заразява мъже, които може да нямат възможност да се лекуват и така ги обрича на сигурна смърт.

Източник: Crimesbg.com