Същински спектакъл, но крайно постен и присъщ на малоумни "актьори", изнесе Георги Георгиев от Стара Загора пред съда, където днес се разгледа дали да остане за постоянно под стража.

Палачът на 18-годишната Дебора, която едва успя да отрони три думи, за да благодари на българите, при това след месец, заяви, че не знаел за какво става дума. Не бил запознат с делото, а заплахи никога не бил изричал. Същинско агънце...

Изрод и малоумник! Георги Георгиев в съда: Не знам за какво става дума, пуснете ме, че детето плаче! (СНИМКИ)

Престъпникът на няколко пъти повтори, че не е заплашвал никого, не само Дебора, а после "искрено" прирева да го пуснат, защото, видиш ли, детето му плачело и имало нужда от него. Сетила се Мара да се... знаете.

Изрод и малоумник! Георги Георгиев в съда: Не знам за какво става дума, пуснете ме, че детето плаче! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Имам малка дъщеричка, която е самичка с майка си и се нуждае от мен и моите грижи. Плаче детето, моля ви да ме пуснете! Нека се прибера, а обещавам, че ще се явявам винаги и навсякъде, където трябва", редеше мазни приказки Жорко, но не му се отвори парашутът.

Той остава за постоянно в ареста и не ни се мисли какво щеше да последва като народна реакция ако го бяха пуснали. Срещу него са повдигнати цели 6 (засега) обвинения и ефективната присъда не му мърда. Още повече след толкова масовите протести, каквито скоро не бяхме виждали и каквито предстоят също днес.