Изгониха Крисия брутално от заведение

Детето чудо още не може да повярва на това, което преживя. Откритието на Слави Трифонов решило да посети, с още две приятелки, новооткрито заведение. По думите й тя поискала да „даде шанс“ на новия клуб. Двете с едната от приятелките си отишли по-рано, другата закъсняла с десетина минути.

Докато  я чакали, те си поръчали две чаши обикновена вода.

„Вода ли? Вие с всичкия ли сте? Това да не ви е сладкарница или  детски кът?! Не знаете ли, че се намирате в заведение. Има сода, кола, сокове и други безалкохолни напитки, поръчайте си нещо от тях“, им заявил лично собственика на заведението.

Тогава Крисия решила кротко и благо да му обясни, че чакат приятелката си и ще се преместят в друго заведение. И когато дошло и третото момиче, се заели да обмисляли план къде да отидат другаде, огорчени от грубостта на собственика.

Той обаче бил доста нетърпелив и се нахвърлил с грозни думи на трите девойки, за да се махат.

„Хайде, какво чакате още, махайте се от тук!Като нямате пари, пишлемета такива, пръждосвайте се по-бързо“, не спирал да ги ругае той.

Младата певица се опитала да разбере защо той така ги обижда и се отнася зле с клиентите си. Но въпреки опита да проведе „интелектуален разговор“, Крисия само повишила градуса на напрежението и били изритани като „мръсни котета“.