Уош МС вече със сигурност е един от най-харесваните известни мъже, защото той разкри нещо, което няма как да не допадне на жените!

Той беше харесван още във "ВИП Брадър", но това, което Уош МС сподели за Story, надмина всички очаквания на жените. Оказва се, че рапърът никога през живота си не е изневерявал. Не само това, но и не е помислял за друга жена, докато е бил в дадена любовна връзка.

"Никога през моя живот не съм лъгал своята половинка. Не знам какво значи думата "изневяра". Когато имам любовни отношения с дадена жена, аз се посвещавам изцяло на нея. Обичам да я глезя и да изпълнявам всичките й желания. Харесва ми да съм влюбен. Без да изпитвам това чувство, аз никога не си позволявам да започвам връзка." - споделя Уош МС.

[caption id="attachment_330887" align="alignright" width="300" class=" "]Уош МС трогна жените Уош МС трогна жените[/caption]

Думите му значат, че Радина Кърджилова и приятелката й Луиза Григорова са били истински щастливки по време на любовта си със Стефан. Тогава обаче изниква интересният въпрос, свързан с раздялата. С Радина все още са приятели, но по Луиза той още страда и това го заяви многократно през последните месеци.

В момента Уош МС отново е влюбен, припомня Kliuki.bg. Както обяви дни след края на риалити формата, Стефан има нова тръпка в живота си, но тя желае да остане в анонимност и по никакъв начин няма желание да става публична личност. Засега се знае само, че има сериозна професия и няма много общо със сферата, в която се изявява нейният любим.

Уош МС се оказа много чувствителен мъж. Само в Къщата той плака няколко пъти, което значи, че често го прави и в живота. Освен това той е и голям романтик. Спорът му с Жени Калканджиева за любовта все още се помни. В него Стефан отказваше категорично да приеме мнението на Мис България 1995, че страстта умирала след няколко години.