Лора Караджова трогна своя татко до сълзи

[caption id="attachment_341632" align="alignright" width="300"]Лора Караджова обожава своя баща Йордан и му го показва непрестанно Лора Караджова обожава своя баща Йордан и му го показва непрестанно[/caption]

Огромната обич между Лора Караджова и баща й Йордан бе причина за сълзи в очите на вокалиста на "Сигнал". Веднага след като напуснал студиото на "На кафе" тази сутрин, Лора се обадила на татко си, за да му каже, че истински се гордее с него и е най-специалният човек за нея на този свят. Певицата била възхитена от всичко, което Данчо направи за Себатин Гогов, давайки му старт в кариерата.

"Аз по-добър човек от теб просто не познавам. Ти си моят пример в живота, защото се раздаваш за благото на всички. Обичам те много!" - споделила Лора Караджова на баща си по телефона.

Kliuki.bg припомня, че Данчо Караджов подаде ръка на младия Себатин Гогов, когато направи дует с него. Младежът от турски произход нашумя преди около 7 месеца с участието си в X Factor. Тогава обаче той отпадна още в самото начало на живите концерти и бързо бе забравен от феновете. Затова жестът на Данчо е много голям, понеже го върна към голямата сцена на музиката.

Йордан Караджов сподели още в "На кафе", че голямата му внучка искала да стане певица, за да последва примера на дядо си. За Алиса, която е първото дете на Лора Караджова, още е рано да се говори в тази насока, но се предполага, че и тя ще се пробва в музикалния бранш, при положение че има толкова популярни дядо и майка.

"Лора винаги е имала много близка връзка с баща си. Двамата от години разговарят съвсем открито за всичко. И с майка си е близка, но нали знаете как е при момичетата - винаги търсят татко си. Може би това беше сред причините да стане певица, искаше да бъде като него." - споделя близка до семейство Караджова.