Деси Бакърджиева (д-р Хинова) упорито крие мъжа до себе си!Деси Бакърджиева

, която играе д-р Хинова в хитовия сериал „Откраднат живот”, крие гадже вече в продължение на години. Красивата актриса никога не е афиширала личния си живот. [caption id="attachment_419978" align="alignright" width="300"]д-р Хинова Откровената изповед на д-р Хинова от "Откраднат живот"[/caption] Дори напротив – старателно е пазела в тайна сърдечните си трепети и любезно е отклонявала всички въпроси, свързани с тях.

Деси, която на 4 декември навърши 41 години, избягва да говори дори за бащата на порасналата си дъщеря Ана-Мариа.

Резервираността, с която актрисата посреща интереса към интимния й свят, е разбираем, предвид популярността й и желанието й да се предпази от негативите й. И все пак е странно, че години наред Бакърджиева съумява някак да запази в тайна дори мъжа до себе си и не е известна дори неговата самоличност. „Хубаво е, че човекът, който е до мен от много години, подчертавам, винаги е бил много дискретен и винаги се е стараел да не ми пречи в работата. Подкрепя ме изцяло. Много е трудно с моята професия. Трябва много уважение, много респект, много лишения, но най-вече доверие”, сподели наскоро Деси, с което изненада почитателите си, които за първи път чуват макар и откъслечни подробности за връзката й.

Актрисата не каза повече. От признанията й обаче пролича, че отношенията й с мистериозния мъж са сериозни.

И все пак на първо място е дъщеря й. Деси прекарва всяка свободна минута с Ана Мариа. И рождения си ден на 4 декември актрисата отбеляза само в компанията на дъщеря си. Двете бяха на кратка екскурзия в Берлин, където се насладиха на дълги разходки и приятни емоции. Приоритет е и професията й, която ще бъде доста натоварена през новата година. Освен снимките на седми сезон на „Откраднат живот”, Деси е ангажирана и с работата по моноспектакъл, а през лятото ще се снима в нов български филм. Ежедневието й е изключително натоварено, което обяснява и защо толкова цени разбирането, което получава от половинката си. За него едва ли скоро ще се разбере повече. Деси категорично отказва да говори за любовния си живот. Вероятно, защото задоволяването на хорското любопитство не е достатъчно основание. Когато обаче явно е била убедена, че с личния си пример би могла да помогне, Деси е правела смразяващи признания. Като например за преживян психически и физически тормоз. Случило се преди години.

Актрисата никога не е споделяла кой е мъжът, подложил я на това жестоко изпитание. Това е „затворена книга за нея”, минало, което е толкова далечно, преодоляно, без остатък, че за Деси все едно не се е случило.

„Психическото насилие е по-страшно. Раната може да оздравее, психиката – не”, казва е актрисата и добавя, че най-важното е да преодолееш срама, че се е случило на теб. Именно това направила Деси - не се предала, не се подлъгала нито на заплахите, нито на тормоза, заради който се принудила да си смени телефона и адреса. В началото на тази болезнена връзка нищо не предвещавало, че би могло да ескалира в насилие. Първият шамар бил от ревност. Причината – някой я погледнал. „Беше странно, защото беше пред хората. И аз го приех, като нещо нормално”, споделя тя. Актрисата, която има черен пояс по карате, не отвърнала. Не го направила и след всички други шамари. „Страхувах се да посегна. А можех.

Странно... Удрят те, но теб това не те боли и знаеш, че, ако удариш, може да е дори смъртоносно”, споделяла е актрисата и е признавала, че нито веднъж не отвърнала на ударите, защото си мислела, че го заслужава.

А това вероятно е резултат от психическия тормоз – „постоянното натякване”, „циклене на една и съща тема”. „Когато един човек е обсебен от теб и желанието да те притежава, всяка част от теб, това е зловещо”, обобщава тя. Един ден „нещо се пречупило” в нея и си казала: „Господи, аз това ли заслужавам?! Трябва ли това да бъде нормално?! Аз наистина ли провокирам в теб да се заражда демонът и този демон да прехвърля всичко лошо върху мен?! Аз ли съм причина?! Не! Не може да е това.” Актрисата, която е позната на зрителите и с ролите си в сериалите „Стъклен дом” и „Фамилията”, съумява да преодолее тази връзка и да продължи напред. При това Деси някак съхранила и вярата си в любовта и благотворните взаимоотношения. Повярвала отново на мъжете. „Защото за мен най-важното е, че хората са различни. Има хора и има изроди”, аргументира се актрисата. Подновяването на вярата и доверието й не се случило нито бързо, нито лесно:

„Много дълго време си позволих да бъда сама, но това не означава, че аз съм спряла да мечтая за семейство, да мечтая да имам още деца, да бъда булка... Мечтите се сбъдват може би”.

Нейните май скоро ще се сбъднат, издаде я широката усмивка при последната й медийна изява, при която призна за мъжа до себе си. Именно той вероятно е нейният избраник, защото Деси не би подходила самоцелно към сбъдването на мечтите си. Бакърджиева е отказвала 4 предложения за брак. „Защото не съм имала ясното, силното усещане, че това е моят човек”, споделя тя. Навярно причината е нейната еманципираност. Освен блестяща актьорска кариера, Деси отдавна участва дейно и в семейния бизнес, който е дистрибуция на висок клас професионална немска козметика. И вероятно за егото на един мъж е истинско изпитание да приеме и професията, и славата, и красотата, и финансовата й независимост, пише вестник "Уикенд".

„Никога не съм допускала да ме третират като роб, като слуга. Приятно ми е да домакинствам, да гладя ризата на мъжа. Обичам да готвя. Но не обичам да правя каквото и да е по задължение, а само защото искам да го правя. Ето това никой мъж не може да приеме. И започват скандали.

Случвало ми се е да ме пита мъжът, с когото съм, как се целува този или онзи от актьорите, с които снимам в сериалите и с които имаме такива сцени. И като кажа „Добре се целува“, става страшно. И раздяла е имало заради подобна реплика”, сподели Деси Бакърджиева преди няколко години. Източник: hotarena.net