Никой не е очаквал това от бившия водещ Николаос Цитиридис

Уволненият телевизионен водещ от Би Ти Ви шокира феновете си със снимка от тийнейджърските си години, която публикува в нета.

Там едва ли някой би го познал с тази дълга, черна коса, като външния му вид напълно се различава от сегашната му визия.

Но последователите са шокирали не толкова заради различията във фейса му, колкото с коя известна поп фолк дива се е щракнал.

Въпреки че и тя едва напомня за сегашния си външен вид, това е Камелия. Бившият водещ и фолкаджийката са се снимали на обща снимка, но интерес предизвиква знака, който правят.

Рогатото животно, което демонстрират двамата е на заклетите рокаджии и макар да пее в лекия жанр, изглежда и „огън момчето“ си пада по рока.

А фотото е вероятно от участие на поп фолк дивата, на което бил и Цитиридис. По онова време Николаос е напълно неизвестен, но в предаванията си, докато бе водещ в Би Ти Ви, той често споменаваше името на Камелия.

Мнозина заподозряха, че я харесва като жена, но сега лъсна тайната му. Николаос Цитиридис бил фен на чалгата, въпреки че като мнозина, го прикрива и не го признава.

Източник: Crimesbg.com