Георги Блажев е един от цветните панелисти в „На кафе“

Писателят, която се слави като зевзек, призна нещо шокиращо на екран. Той обясни в прав текст, че е носил клина на гаджето си.

Актуалната приятелка на Георги Блажев е актрисата Ива Папазова.Писателят  и водещ има вече един брак зад гърба си и син.

Та той, който обича да споделя весели случки и събития на феновете си в мрежа, се изпусна, че е бил с клина на приятелката си. Но после веднага завъртя темата, не я продължи. А мнозина от зрителите не разбраха дали изобщо новината, която са чули, наистина са я чули.

Изплува срамна тайна за писателя Георги Блажев (Снимки)

А признанието дойде, след като гостенка на Гала- стилистка обясняваше какви са новите тенденции в модата. И тогава Георги Блажев, за да се изфука призна, че и той се бил намъквал в клина на приятелката си.

Признанието му обаче не продължи,  а зрителите така и не получиха повече информация. Като това дали така пременен е ходил някъде навън, на гости или да пазарува.

Ако наистина така облечен е излизал извън дома си, какви са били реакциите на хората. Как са приели мъж, пременен в дамски клин?Но питанките им не получиха отговор.

„Ами то от мъжете в нашето съвремие може да се очаква всичко. Че защо не и да станат жени“, коментираха зевзеци. Но иначе устатия Блажев запази мълчания.