Светлана Гущерова изпълни своята мисия що се отнася за създаването на деца и се отдаде на разкрасителни процедури.

Многодетната майка пусна снимка без грим, за която можем да кажем, че е плашеща. Червени петна по кожата, бръчки около очите са само част от дефектите, които виждаме.

Едно обаче не може да се отрече на Светлана. Не посяга на вредните спринцовки за разхубавяване, докато износва децата си. Последната дъщеря Валентина се появи на бял свят преди месец и половина и сега тя бърза да се отдаде на разкрасителните процедури. Е, налага й се. Доверила се е на услугите на д-р Петрана Каляшева.

Изплаши аудиторията: Гущерова се пусна без грим

Известната дерматоложка се  грижи за кожата на милионерката съпруга, виждаме от профила й в Инстаграм. Клиентки коментират  в групи за майки, че си е тръгнала като нова след интервенция с продукт, които лифтира кожата  на лицето.

Гущерова се пусна в социалната мрежа без капка грим и показа, че се различава от родните звезди, които филтрират всяка снимка в Инстаграм и Фейсбук.

Блондинката пръска на месец по няколко хиляди за разкрасителни процедури. По някакъв начин трябва да задържи вниманието на съпруга си.  Не можем да кажем, че е естествено красива и е без тях е за никъде.

Източник: hotnews.bg