Стефан Каръбски разби сърцето на Светлана Кирова от "Женени от пръв поглед" по най-жестокия начин!

"Женени от пръв поглед" направи буквално герой от участника Стефан Каръбски, който се превърна във всеобщ любимец на зрителите за изминалите два месеца. Мачото от Казичене обаче се оказа фалшив герой, а овациите на хората бързо секнаха, когато истината излезе наяве. А тя е, че Стефан Каръбски излезе най-прикритият и нечестен от всички останали в "Женени от пръв поглед".

Този петък в края на шоуто стана ясно, че Светлана и Стефан са се разделили скоропостижно след приключване на снимките. Но и нещо повече - Стефан Каръбски разбил сърцето й по най-жестокия начин.

[caption id="attachment_341682" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед "Женени от пръв поглед" донесе жестока болка и разбито сърце на Светлана Кирова[/caption]

С присъщата си дискретност и възпитание, Светлана Кирова скри от камерите мрачната истина за всичко, което е преживяла и на което я е подложил Стефан в мига, в който камерите са угаснали. А то е повече от отвратително.

"Светлето изживя страшен кошмар. Докато Стефан й правеше мили очи, представяше се за най-големия чаровник и душица, изведнъж показа истинското си лице. Още седмица след края на снимките, той започна да изчезва от къщи и да не се прибира по цели нощи. В началото предложи един-два пъти на Светла да излиза с него, ей така -от кумова срама. А после не си правеше дори труда да й се обади, че ще закъснее, удари го на живот", разкриват истината приятели на Светлана Кирова, за която "Женени от пръв поглед" донесе неочаквана болка.

В мига, в който Светла понечила да разговаря със Стефан и да му обясни, че не се чувства добре в това положение, той изобщо не се посвенил да й заяви, че това е неговият живот и не смята да го променя заради нея - отсякъл, че или ще го приеме, или да се оправя сама.

Най-големият удар за Светлана Кирова обаче бил моментът, в който хванала Стефан Каръбски в изневяра - с мадамата, с която и в момента поддържа връзка, макар и не толкова сериозна.

"Една вечер Стефан отново не се прибрал чак до сутринта. Върнал се към 10 часа и целият смърдял на бъчва. Легнал си, без дори да се извини на Светлето. А, когато тя взела блузата му, за да я сложи в пералнята, видяла по нея ясни следи от червило. Това я срина, почувства се адски унизена, а сълзите й течаха като реки", разказват нейни приятели, погнусени от отвратителното отношения на Стефан от "Женени от пръв поглед".

Днес Светлана и Стефан дори не си говорят, а тя не иска да чува за него след всичко, което й причини. Лошото обаче е, че на самият Каръбски и през ум не му минава да се извини на бившата си съпруга и да й поиска прошка - поне това.