Емануела е жертва на сериозна завист в "Ара мюзик"

Изпепеляваща завист атакува Емануела. Колежките й в "Ара мюзик" изключително много завиждат на изпълнителката на "Запознай я с мен", научи Kliuki.bg.

Още от самото идване в компанията Ивена е била твърдо против Емануела, смятайки я за лигава и недостойна да бъде звезда. Години по-късно обаче Емануела вече не само е най-голямата звезда в "Ара мюзик", но и е сред най-известните по-фолк изпълнители у нас изобщо. Това доста трудно се приема от колежките й като Ивена, Теодора и други, които започнаха по-рано, но не успяха да превземат върховете, които Емануела превзе.

[caption id="attachment_313411" align="alignright" width="294"]Емануела жертва на завист... Емануела жертва на завист...[/caption]

Това, което кара толкова фолк диви да изпитват завист към Емануела, е начинът, по който изпълнителката на "Тръпката" завладява публиката на своите участия. Не минава нито едно изпълнение на красивата брюнетка без див купон и това се споделя от всички присъствали някога на нейно гостуване в дискотека.

За Емануела започна да се шуми след хита "Да си плащал" преди повече от 6 години. За разлика от много свои колежки, Емануела не изгря твърде млада, но това се оказа в нейна полза. Голямата завист на останалите изпълнителки в "Ара мюзик" е започнала още тогава, защото е видно за феновете на поп-фолка, че Емануела не само е с най-големите хитове в компанията, но е и най-красивата от всички изпълнители там.