Не предателство и изневяра, а нещо много по-страшно раздели Николета Лозанова и Валери Божинов!

Безспорно най-обсъжданото, харесвано и същевременно мразено семейство у нас - това на Николета Лозанова и Валери Божинов, се разпадна с гръм и трясък. Това е факт. Причината за края на брака им обаче не е изневяра от едната или другата страна, а нещо много по-страшно и необратимо. И то се корени във футболиста.

Оказа се, че Валери Божинов има незавидна съдба и личен хороскоп, който определя живота му на периоди от точно три години. Това разкри една от най-известните астроложки у нас, изготвяла хороскопа на футболиста преди няколко години. Още тогава тя го предупредила да бъде много внимателен на третата година от всяка своя връзка или брак, защото точно тя може да се окаже фатална - както и стана на практика.

[caption id="attachment_339155" align="alignright" width="300"]Николета Не изневяра, а необратимата съдба разделила Валери и Николета, убедена е астроложката[/caption]

Припомняме, че семейството на Валери Божинов и Алисия се разпадна точно на третата година. Двамата се събраха през 2006-та година, а през 2007-ма се роди синът им Валерко. Точно след три години от началото на връзката им обаче, тя се сгромоли и Валери изневери на Алисия с Николета.

Плеймейтката успя да върже Валери Божинов в брак през 2011-та година, а година по-късно, през 2012-та роди дъщеря им Никол Божинова. Днес, точно три години по-късно, двамата вече подадоха молба за развод. Защото любовта просто си отиде.

"Няма драми, няма сълзи, ревност или омраза. В един момент Валери просто спря да обича Николета и го призна най-откровено пред цялата страна. А, когато не обичаш един човек, няма как той да те нарани - дори и с предателство или изневяра. След края и на втория си брак, Валери сериозно се изплаши и сам си спомни хороскопа на астроложката. Вече наистина вярва в него и в пръста на съдбата", разкриват близки до бившия любим на Николета Лозанова.

Колкото до самата Николета, с присъщия си егоцентризъм и вяра, че каквото и да става, тя никога няма да остане сама, водещата на "Папараци" спокойно продължавала живота си и вече усилено се оглеждала за поредната "добра партия", която да забърше.