Шоуто "Като две капки вода", продуцирано от Маги Халваджиян, ще стартира на 10-ти март!

Това обявиха самите Рачков, Зуека и Магърдич, докато гостуваха в сутрешния блок на Нова телевизия. Тогава, докато ги интервюираше, водещият Павел Владимиров получи предложение да бъде първият участник. Той остана шокиран и се развесели, но всичко изглеждаше много сериозно. Маги Халваджиян и компания казаха, че отдавна го гледат как се забавлява сутрин, има много скрити таланти според тях, пее, танцува, забавлява, весели гостите си, може и да имитира и да влиза в различни роли, това го прави идеален участник в бъдещото предаване "Като две капки вода" Отстрани колегите му от нова ТВ - Ани Цолова и Виктор Николаев, казаха, че ще се справи перфектно и те ще го подкрепят и ще гласуват за него, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_307845" align="alignright" width="300"]Скоро започва предаването "Като две капки вода" по Нова тв Скоро започва предаването "Като две капки вода" по Нова ТВ[/caption]

След известен период на убеждаване, водещият Павел Владимиров се съгласи, но все пак "господарите на ефира" му приготвиха и лист, който бил декларация за съгласие, която Павел подписа, пишат и от Vesti.bg.

След първия сезон на шоуто "Като две капки вода", продуцентите естествено поискаха да направят и втори сезон, където се оказа, че ще има и телевизионно лице, а именно Павел Владимиров. Маги го увери, че ще се забавлява през тези три месеца, докато трае шоуто по Нова.

Определено "Като две капки вода" е едно по-различно предаване, забавно и все още не е безинтересно за зрителите. То съчетава различни таланти и позволява познати лица от екрана да ни се разкрият в нова светлина. На Маги Халваджиян едно не може да му се отрече - има нюх за шоубизнес и развлекателни програми.