Ваня Джаферович влиза във второто издание на „Ергенът“

Това потвърди бившият футболист на страницата си във Фейсбук.

„Влизам в „Ергенът“, обяви бившия защитник. Той вече има солиден стаж по телевизионни формати, повече, отколкото на стадиона.

Веднага тръгна брожение из социалките като какъв ще го играе хърватина. Везните наклониха към различни мнения, но все пак надделя една от тях. Според някои форумци Ваня Джаферович няма как да е „ергенът“, защото е щастливо женен и има две деца. Пък и за тази роля се спряга кандидатурата на актьорът Филип Боков, който наистина не е обвързан.

Мнозина подозират, че спортиста може да заеме мястото на Наум Шопов, като водещ. Според упоритата клюка продуцентите не харесали особено участието на актьора лекар и предпочитали да го заменят с ново лице.

Другата вероятност е екс ритнитопковецът да стане водещ на интернет изданието. Той вече има опит като водещ на друго интернет издание, това  на „Сървайвър“  и много допаднал на шефовете, твърди горещия слух.

Пък и Ваня Джаферович отлично се справял с монтажа и телевизионната техника, затова нищо чудно да заеме тази позиция.

Само че бившият футболист признал, че неговата половинка не знаела за това предложение. Не се знае как ще го приеме, защото както се убедихме, твърде голямата популярност изправя пред предизвикателства семейните отношения.

Източник: Уикенд