В bTV се разиграват любовни драми, в центъра на събитията отново е Виктория Петрова

Най-красивата измежду журналистките на bTV Виктория Петрова продължава да подлудява колегите си. Носеше се слух, че през последните седмици Юксел Кадриев е съблазнил Вики и двамата вече са влюбена двойка. Оказва се обаче, че в този период се е разигравала истинска битка за Петрова, от която Юксел е излязъл като губещ.

[caption id="attachment_314361" align="alignright" width="300"]Виктория Петрова продължава да пленява колегите си мъже в bTV Виктория Петрова продължава да пленява колегите си мъже в bTV[/caption]

Сърцето на Виктория Петрова е било спечелено от Косьо Караджов, съобщава агенция ПИК. Водещият на "Тази сутрин" в продължение на около месец се опитвал да пробие зад ледената усмивка на Вики и в крайна сметка усилията му не се оказали напразни. Това обаче елиминира от "играта" Юксел Кадриев, който също много си паднал по Вики.

Борбата на мъжете в bTV за Виктория Петрова от години е много голяма, припомня Kliuki.bg. Тя се омъжи и разведе със своя оператор, а след това оплете в мрежите си Петър Бакърджиев, чието сърце после раби. Говори се, че и Бранко Салич е съгрешил с Вики, за ужас на жена си Ани Салич. Тази година пък Юксел Кадриев лудна по хубавицата, но в крайна сметка тя явно се е спряла на Косьо Караджов.

Виктория Петрова минава за може би най-красивата журналистка в телевизията и всеки мъж би я пожелал. Странното обаче е, че до момента Вики само от bTV избира възлюбените си.