Организаторите на втория сезон на култовото предаване „Къртицата” обещават да е още по-шокиращо!

Напливът и интересът към него е невероятен. Това е видно от броя на кандидат-участниците, които са се записали с надеждата да бъдат предпочетени. Цифрата надхвърля 10 000 жадни за екстремни преживявания и уникални изживявания българи, научи Клюки.бг.

kartizataПовечето от тях са сред младежката възраст между 23 и 30 години.

Претендентите за слава са и с перспективни професии и със завиден начин на живот. Те са си „надвили „ не само на масрафа. Бъдещите участници в телевизионното реалити са с превъзходен външен вид и висок коефициент на интелигентност, твърдят продуцентите.

Те „открехват” малко завесата, като казват кои „медалисти” са допуснати до финала. Сред дванадесетте фаворити има юристи, зъболекари, собственичка на ресторант в Германия, която е с предпочитания към собствения си пол, ексспортист от волейболен тим, дори и оперен певец.

Освен превъзходна физическа форма и изключително добро психическо здраве, „подхранено” от стабилното място, което са си извоювали в обществото, мераклиите за слава са безкрайно амбицирани да вървят до пълната победа.

Те ще мерят сили в равностойна схватка с още шестима ВИП участници.

Според Николай Николов, главен редактор на шоуто задачите няма да са от леките.

От участниците ще се очаква да преодолеят редица задачи, които ще подложат на изпитание не само физическата им подготовка, но и психологичното им състояние.

На журито на предаването не бяха спестени и шокиращи изненади. Сред тези, които се наредиха да влезнат като играчи в „Къртица 2” бе и атрактивния Митьо Крика.

За да смае присъстващите и фокусира вниманието им, позастаряващия мачо нагълта набързо няколко мадагаскарски хлебарки и с апетит ги схруска пред смаяния поглед на журито.

Пълзящите гадини той донесе предварително със себе си.

От висшия ешалон на предаването обещават до седмица да станат ясни имената на състезателите.

На зрителите на екстремалното шоу ще бъде представена и базата, където ще се води битката за победа.

http://youtu.be/p3mbkyMCA9s